“Днес служебният кабинет е одобрил нов инвестиционен проект за още

...
 “Днес служебният кабинет е одобрил нов инвестиционен проект за още
Коментари Харесай

Нинова в Банско: Няма да допуснем България да бъде въвлечена във война

 Open photo

 

“Днес служебният кабинет е одобрил нов капиталов план за още 8 самолета Ф 16 за близо 1, 3 милиарда лева Това са пари, от които незабавно има потребност обществената система. Тези пари са нужни за поддръжка на българските фамилии и промишлеността през идващите сложни месеци. Те би трябвало да отидат за увеличение на приходите, за помощ на енергиино слабите, за обезщетения за скъпия ток и газ. Преизчисляването на пенсиите коства тъкмо толкоз. Сега би трябвало да спасяваме хората от мраз и стопанската система от банкрут.

Няма да допуснем България да бъде въвлечена във война. Призоваваме за прекъсване на военните дейности и пристъпване към договаряния. Подклаждането на военните деиствия с нови сили и въоръжение е пагубно. Искаме мир и нормализация на връзките. ”

Това съобщи водачът на Българска социалистическа партия и лидер на листата на „ Българска социалистическа партия за България ” в Благоевград Корнелия Нинова.

Тя посети Духовно-историческия център „ Св. Паисий Хилендарски ” в Банско, където получи подарък от учители и културни дейци - дубликат на „ История славянобългарска ” по случай 300-годишнината от рождението на Св. Паисий Хилендарски и 260 години от написването на именитата творба. Нинова изрази своята признателност към всички, които пазят българщината, българската история, просвета и нематериалност.

В Банско водачът на Българска социалистическа партия се срещна с кмета на града Иван Кадев, а по-късно и с гласоподаватели и симпатизанти, които срещна с акценти от програмата на левицата и проекта със незабавни ограничения за първите 100 дни ръководство.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в !  

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР